Нарада з директорами та кухарями закладів загальної середньої освіти громади

В залі засідань відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради відбулася нарада з кухарями харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти по питаннях обслуговування і організації харчування дітей.

У нараді взяли участь спеціалісти Чигиринського відділення управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області Рубаненко Людмила Іванівна та Шевченко Наталія Василівна. У ході зустрічі було обговорено питання щодо забезпечення санітарно-епідеміологічних норм під час обслуговування та організації харчування на період карантину, наголошено на необхідності введення в дію НАССР — системи управління безпечністю харчових продуктів.

Також начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чигиринської міської ради Віталій Синяков провів нараду із директорами закладів загальної середньої освіти.

В ході наради розглядалися питання дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину; атестації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників; проведення всеукраїнських учнівських конкурсів та олімпіад у  2021-2022 навчальному році; обговорювалися вимоги до створення ліцеїв.

Фахівці Чигиринського відділення управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, які приймали участь в нараді, звертали увагу на впровадження системи НАССР в закладах освіти громади.