Робочий візит міського голови до Рацівського старостинського округу

Міський голова  Віктор Харченко та голова постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного та інвестиційного розвитку Руслан Овчаров з робочим візитом відвідали Рацівський старостинський округ.

Разом зі старостою Наталія Холод проінспектували виконання робіт в Рацівському закладі загальної середньої освіти І-III ступенів Чигиринської міської ради, де за кошти міського бюджету проводиться косметичний ремонт коридорів другого поверху, а саме: демонтаж пластикової вагонки, штукатурка стін та їх фарбування.

Відвідали і шкільну їдальню, де нещодавно встановлено нові умивальники, відремонтовано частину підлоги, замінено вікно, а також силами працівників їдальні здійснено косметичний ремонт. Міський голова подякував працівникам за таку ініціативу і небайдужість та наголосив, що забезпечення комфортних умов для маленьких мешканців громади – це наш обов’язок!

Здійснюючи такі робочі візити громадою, очільник має гарну нагоду реально оцінити та проаналізувати ситуацію в кожному з населених пунктів, вивчити проблемні питання закладів соціальної сфери з метою прийняття зважених рішень щодо їх вирішення.